طرز تهیه عدسی
طرز تهیه عدسی
در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره کالری و خواص و طرز تهیه عدسی مجلسی اصفهانی و کرمانشاهی خوشمزه با برنج و گوشت و قارچ در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
مواد لازم برای طرز تهیه عدسی
عدس شسته و خیس خورده ۵۰۰ گرم
آب ۶-۷ پیمانه
پیاز خرد شده ۱ عدد
روغن یا کره ذوب کرده ۳-۴ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم
عدس منبعی عالی برای فیتواستروژنها و آنتیاکسیدانهایی به شمار میرود که میتوانند به پیشگیری از برخی انواع سرطان ها کمک میکنند؛ به ویژه سرطانّهایی که با هورمونهای بدن در ارتباط هستند نظیر سرطان پستان و سرطان پروستات. آنتیاکسیدانهای موجود در عدس میتوانند از تاثیرات رادیکالهای آزاد که باعث ایجاد استرس اکسیداتیو و بالطبع ایجاد سرطان میشوند، جلوگیری کنند.
طرز تهیه عدسی مجلسی
عدس و پیاز را با ۷-۶ پیمانه آب روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید حدود ۲-۱ ساعت بپزد.
آرد را در کاسهای ریخته، به تدریج نیم پیمانه آب سرد به آن اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا آرد در آب حل شود.
پس از این که عدس پخت و تقریبا نرم شد (پس از حدود ۱ ساعت)، آرد حل شده در آب را به آن اضافه کنید و ۱ ساعت دیگر صبر کنید تا آرد بپزد.
نیم ساعت قبل از پایان پخت، کمی نمک اضافه کنید.
وقتی عدس کاملا نرم شد و آب آن خورد رفت، با گوشت کوب بکوبید یا در غذاساز بریزید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
عدسی را در ظرف سرو بکشید، کمی روغن داغ یا کره ذوب شده روی آن بریزید و مقداری پودر آویشن روی آن بپاشید.
عدسی اصفهانی را به صورت داغ با نان میل کنید.
- ۹۸/۰۳/۰۲