شعر انگشت اشاره من است

طرز تهیه خورش قیمه

طرز تهیه خورش قیمه , طرز تهیه خورش قیمه نذری , طرز تهیه خورش قیمه مجلسی , طرز تهیه خورش قیمه با مرغ 

طرز تهیه خورش قیمه را در ادامه مشاهده کنید . همان طور که می‌دانید، ادویه‌ها برای هر غذایی لازم هستند و عطر و طعم متفاوت به غذاها می‌دهند. بنابراین میتوان با انتخاب ادویه مناسب یک خورشت قیمه خوشمزه و خوش عطر داشته باشیم. برای خورشت قیمه استفاده از دارچین خیلی مهم است. اگر اغراق نکرده باشم، راز متفاوت شدن طعم خورشت قیمه همین دارچین است. در خورشت خود با توجه به مقدار خورشت و تعداد نفرات برای مثال برای ۴ نفر یک قاشق چای‌خوری دارچین به خورشت خود اضافه کنید و ببینید با یک کار کوچک، چقدر طعم و عطر خورشت شما فرق می‌کند و عالی می‌شود. حتماً امتحان کنید. استفاده از دارچین در قیمه بادمجان هم باعث خوشمزه شدن خورشت قیمه بادمجان شما می شود.

خورشت قیمه

خورشت قیمه یکی از غذاهای ایرانی است و طرفداران زیادی دارد و تقریبا معدود افرادی هستند که این غذا را دوست نداشته باشند. این خورش به همراه پلو سرو می‌شود و همچین در بعضی از مناسبت‌های مذهبی از آن به عنوان نذری استفاده می‌کنند.در این دستور از سیب زمینی استفاده شده اما این خورش با بادمجان نیز سرو می‌شود و می‌توانید به جای سیب زمینی از بادمجان سرخ شده در کنار آن استفاده کنید.در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره طرز تهیه خورش قیمه نذری مجلسی با مرغ و بادمجان و گوشت چرخ کرده برای ۶ نفر در آرام پز در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .

نکاتی درباره خورش قیمه

لپه را تفت دهید. در هنگام سرخ کردن گوشت ها بعد از سرخ کردن گوشت لپه‌ای که قبلاً آب کردید را با گوشت، چند دقیقه تفت دهید. اینکار باعث می‌شود طعم و بوی بد لپه گرفته شود و خورشت شما عالی شود. همچنین میتوانید در پایان پخت مقداری گلاب به قیمه اضافه کنید تا طعم بینظیر و عطر خوب گلاب در قیمه شما بپیچد .

مواد لازم برای خورش قیمه

  • ۴۰۰ گرم گوشت گوسفند
  • ۲ پیمانه لپه
  • ۲ عدد سیب زمینی
  • ۲ عدد پیاز
  • ۳ عدد لیمو عمانی
  • ۳ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی
  • روغن مایع به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم

طرز تهیه خورش قیمه

برای اینکه لپه‌ها بهتر پخته شوند و نفخشان گرفته شود بهتر است آن‌ها را از شب قبل بخیسانید و چندین بار آب آن را عوض کنید.پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و درون یک قابلمه که می‌خواهید خورش را درون آن بپزید تفت دهید.بعد از اینکه پیازها کمی نرم شدند گوشت‌هایی را که به صورت تکه‌های کوچک خرد کردید را به آن‌ها اضافه کنید و کمی آن‌ها را با هم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. بعد از اینکه رنگ گوشت نیز تغییر کرد لپه را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

طرز تهیه خورش قیمه , طرز تهیه خورش قیمه بادمجان , طرز تهیه خورش قیمه با گوشت چرخ کرده , طرز تهیه خورش قیمه برای 6 نفر

لیمو عمانی در خورش قیمه

لیمو عمانی‌ها را با چنگال سوراخ کنید و آن‌ها را درون یک لیوان آب بریزید تا کمی از تلخی آن‌ها گرفته شود و خورشتتان را تلخ نکند.بعد از اینکه گوشت و لپه کاملا پخته شد لیمو عمانی‌ها را به خورش اضافه کنید و نمک و فلفل را نیز درون آن بریزید.

خوشرنگ شدن خورش قیمه

برای خوشرنگ شدن خورشتتان می‌توانید کمی زعفران نیز به آن اضافه کنید.بعد از اینکه چاشنی‌های مورد نظرتان را به خورش اضافه کردید باید حدود یک ساعت به خورشتتان زمان دهید تا خوب جا بیفتد.سیب زمینی‌ها را به صورت خلالی برش دهید و سرخ کنید و زمان سرو خورش آن را با سیب زمینی‌هایی که سرخ کرده‌اید تزیین کنید و نوش جان بفرمایید.

  • آرام دلبند

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی